User Avatar Image

Can't launch 400 Days

posted by danstu on - last edited - Viewed by 915 users
Playing on Steam, I've verified files, deleted and redownloaded, run as admin, run in compat mode

I'm able to go back and access all the other episodes perfectly fine. Whenever I go to launch 400 Days, I get a black screen and the game never launches. I left it up for fifteen minutes just to confirm, and the episode never loads. Checked in Task Manager and the process is still running, and has not froze up.

I've been a longtime fan of telltale, and I have to say the sheer number of technical errors over the course of Walking Dead is really making me re-consider if I want to pick up Wolf Among Us. This is getting very annoying. I had to resetart progress on TWD twice due to my saves disappearing, and even still the game will sometimes pop up saying I don't have a license and I'll have to close out and come back in before I can even try to launch an episode.
7 Comments - Linear Discussion: Classic Style
  • User Avatar Image
    DjNDB Moderator
    Please follow the instructions to run the Support Tool and attach the resulting "support_data_pc.zip" to your next reply in this thread.
  • DjNDB;809053 said:
    Please follow the instructions to run the Support Tool and attach the resulting "support_data_pc.zip" to your next reply in this thread.
    I have tried running this tool myself and the the support_data_pc.zip file never shows up. In fact when it's running it keeps saying the access to everything is denied.
  • User Avatar Image
    DjNDB Moderator
    lolovolley;809055 said:
    I have tried running this tool myself and the the support_data_pc.zip file never shows up. In fact when it's running it keeps saying the access to everything is denied.
    Please don't post in multiple threads for one issue.
    You have unanswered replies in your thread.
  • Here's the support data.
  • DjNDB;809060 said:
    Please don't post in multiple threads for one issue.
    You have unanswered replies in your thread.
    Sorry, I don't know how to navigate the site well and couldn't find my old post.
  • Oh, something I failed to mention that might be useful. I had originally bought the game via the telltale store, and been given a steam key after ep 1 was delayed. I played through most of the game with the telltale version, but bought the DLC on Steam. I hadn't had any problems with the save files doing it this way, and uninstalled the telltale version as part of my troubleshooting, but it's possible files may be left over.
  • User Avatar Image
    DjNDB Moderator
    danstu;809068 said:
    Here's the support data.
    You seem to have both the Telltale Game store and Steam version installed at the same time, at least the episodes are still in the savegame folder.

    I am not sure if that can cause problems, but i would try
    renaming the SyncFs folder in
    C:\Users\Dan\Documents\Telltale Games\The Walking Dead
    to SyncFs_off to deactivate it, and then try if it works.
This discussion has been closed.